Sveriges Ingenjörer

Följande inlägg är i samarbete med Sveriges Ingenjörer. Vi är så tacksamma att de stöttar vår organisation och vårt arbete. Missa inte möjligheten de har att erbjuda!


Det är mycket att hålla koll på under din studietid och när du väl börjar jobba. Allt ifrån boende, ingångslön, privatekonomi och mer ansvar. Sveriges Ingenjörer är en stöttepelare för dig som är ingenjör under hela din studietid och karriär. Bland annat erbjuder de förmånliga bolån, rabatterade försäkringar och stipendier. Medan du fokuserar på studierna, fokuserar de på dig.

Just nu har du som medlem i Sveriges Ingenjörer, tillsammans med en vän, möjlighet att få ett presentkort på ICA. Värva en ny medlem så bjuder vi er på ett presentkort på ICA. Värvar du fler, blir det fler presentkort: https://bit.ly/3tX4oTo